Име H1424 ST22 Fineline Cream
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1424 ST22 Fineline Cream Со фино четкана површина декорот Fineline Cream се одликува со светла и елегантна природа. Фаворит е во уредувањето на ентериери на трговски синџири или докторски ординации. Декорот нуди слобода на комбинирање со неутрални бои, пастелни тонови, интензивни бои и многу репродукции на материјали. Природноста на декор нагласува впечаток на брусената површина ST22 Deepskin Legno.
Структура ST22 Deepskin Linear
Дебелина 18mm/ 25mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 28/08; 28/2; 43/2
Шифра Опис Цена
5777 H1424 ST22 Fineline Cream 18mm 5.381 ден. по ком.
424 H1424 ST22 Fineline Cream 25mm 6.965 ден. по ком.