Име H1486 ST36 Pasadena Pine
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис H1486 ST36 Pasadena Pine Остава впечаток на веќе употребувано дрво. Структурата ST36 Feelwood Brushed создава автентичен изглед на длабоко четкано дрво. Многу оригинален изглед на дотрајаност се постигнува со сино-сива боја. Овој декор изгледа добро со метални репродукции, како и сини, сиви дури и бели декори.
Структура ST36 Feelwood Brushed
Дебелина 38mm
Кант 43/1.5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.