Име H1486 ST36 Pasadena Pine
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1486 ST36 Pasadena Pine. Остава впечаток на веќе употребувано дрво. Структурата ST36 Feelwood Brushed создава автентичен изглед на длабоко четкано дрво. Многу оригинален изглед на дотрајаност се постигнува со сино-сива боја. Овој декор изгледа добро со метални репродукции, како и сини, сиви дури и бели декори.
Структура ST36 Feelwood Brushed
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
6302 H1486 ST36 Pasadena Pine 18mm 9.580 ден. по ком.