Име H1487 ST22 Bramberg Pine
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1487 ST22 Bramberg Pine. Ова е декор кој припаѓа на рустикален вид на дрво кој изгледа трошно и потсетува на колиба од Алпите. Топлата црвено-кафена боја има пристојни виолетови елементи, па затоа изгледа добро во комбинација со бои од тој дел на спектарот. Чистите бели тонови претставуваат необичен контраст на автентичност на овој тип дрво, а впечатокот дополнително визуелно се потенцира со линеарната и структурирана четкана површина ST22 Deepskin Legno.
Структура ST22 Deepskin Linear
Дебелина 18mm
Кант 23/04, 23/2, 43/2
Шифра Опис Цена
5870 H1487 ST22 Bramberg Pine 18mm 6.433 ден. по ком.