Име H1582 ST15 Ellmau Beech
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1582 ST15 Ellmau Beech Елмау бука е уште еден класик идеален за бројни примени. Светлата природна боја е погодна за комбинирање со многу модерни бои. ST15 Smoothtouch кадифената површина е класично неутрална.
Структура ST15
Дебелина 18mm; 25mm
Кант 23/04; 23/2; 28/2; 43/2
Шифра Опис Цена
3008 H1582 ST15 Ellmau Beech 18mm 5.381 ден. по ком.
6141 H1582 ST15 Ellmau Beech 25mm 6.965 ден. по ком.