Име H1636 ST12 Locarno Cherry
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1636 ST12 Locarno Cherry. Овој декор е модернизирана верзија од класичната цреша. Во согласност со трендот на природност, оваа верзија има изглед на даска и се карактеризира со прекрасна игра на боја. Со структурата ST12 Omnipore Matt, оваа цреша е природна и модерна.
Структура ST12 Omnipore Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 28/08; 28/2; 43/2
Шифра Опис Цена
5787 H1636 ST12 Locarno Cherry 18mm 6.433 ден. по ком.
6140 H1636 ST12 Locarno Cherry 25mm 8.017 ден. по ком.