Име H1714 ST19 Lincoln Walnut
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1714 ST19 Lincoln Walnut. Се повеќе расте популарноста на репродукциите н аорев. Ова е една живописна верзија во која содржината на златниот пигмент и додава елегантност во изгледот. Структурата ST19 Deepskin Excellent на овој декор истовремено му дава природен и модерен изглед.
Структура ST19 Deepskin Excellent
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91173 H1714 ST19 Lincoln Walnut 18mm 7.084 ден. по ком.