Име H1733 ST9 Mainau Birch
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H1733 ST9 Mainau Birch. Неутрален и класичен декор од светло дрво за бројни примени. Поради прилично рамните годови и рамномерна боја, на големи површини овој декор изгледа топло, но неутрално. За класични комбинации, брезата се комбинира со светли природни бои, додека во комбинација со сива, овој декор дава модерен изглед.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 28/08; 28/2; 43/2
Шифра Опис Цена
5783 H1733 ST9 Mainau Birch 18mm 5.381 ден. по ком.
2151 H1733 ST9 Mainau Birch 25mm 6.965 ден. по ком.