Име OPL H1760 TM28 Grey Noble Chestnut
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал оплеменета иверица
Опис H1760 TM28 18.6мм Grey Noble Chestnut е репродукција на костен со децентна сивкаста природна нијанса. Елегнацијата на овој декор е нагласена со користење на седефасти пигменти кои креираат длабочина. Мат лакираната површина со синхронизираната структура TM28 Feelwood Nature Mattсоздава визуелна елеганција и чувство на вистинско дрво при допир, при кој не остануваат траги.
Структура TM28 Feelwood Nature Matt
Дебелина 18,6мм
Кант 23/1mm
Напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се добие и половина табла 280x103cm или 140x207cm
Шифра Опис Цена
93293 H1760 TM28 Grey Noble Chestnut 18.6мм 17.385 ден. по табла