Име H194 ST12 Walnut Butcherblock
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис H194 ST12 Walnut Butcherblock. Овој декор на орев е комбинациј аод елегантни и рустични елементи. Содржи мотиви од тенки дрвени ленти кои му даваат модерна и динамична елеганција. Структурата ST12 Omnipore Matt му додава на вредност и го прави да изгледа ппомодерно.
Структура ST12 Omnipore Matt
Дебелина 38mm
Кант 43/1,5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.