Име H197 ST10 Natural Vintage Wood
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис H197 ST10 Natural Vintage Wood. Мотивот составен од даски со различни ширини го прави овој декор да биде истовремено винтиџ и динамичен. Природната кафена бој асо среден интензитет со изразени чворови и пукнатини во контраст даваат живост и исклучителна впечатливост. Мозаик од поединечни мотиви секој со различни техники на рачна обработка, од грубо режени до ќеткани елементи.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 38mm
Кант 43/1.5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.