Име H2031 ST10 Dark Hunton Oak
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис H2031 ST10 Dark Hunton Oak. Ова е една многу впечатлива црна репродукција на даб инспирирана од подни даски. Заради контрастот со светлите пори, овој декор е многу погоден за комбинација со светлите унидекори. Динамиката на овој декор е дополнително нагласена со XL форматот односно неповторување на мотивот на сликата од декорот.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 38mm
Кант 43/1.5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.