Име H2033 ST10 Dark Hunton Oak
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис H2033 ST10 Dark Hunton Oak. H2033 ST10 Dark Hunton Oak. Впечатливиот мотив го прави овој декор да изгледа рустично и автентично, особено заради појавата на чворовите и пукнатините. Атрактивен декор за изработка како за мебел така и како кујнска работн аплоча. Темната нијанса му дава елегантен изглед , додека структурата ST10 Deepskin Rough му дава автентичност. Природноста на овој декор се зголемува со XL форматот на фолијата со кој не се повторуваат мотивите на сликата.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 38mm
Кант 43/1.5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.