Име H2033 ST10 Dark Hunton Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H2033 ST10 Dark Hunton Oak. Впечатливиот мотив го прави овој декор да изгледа рустично и автентично, особено заради појавата на чворовите и пукнатините. Атрактивен декор за изработка како за мебел така и како кујнска работн аплоча. Темната нијанса му дава елегантен изглед , додека структурата ST10 Deepskin Rough му дава автентичност. Природноста на овој декор се зголемува со XL форматот на фолијата со кој не се повторуваат мотивите на сликата.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
92173 H2033 ST10 Dark Hunton Oak 18mm 6.828 ден. по ком.