Име H2415 ST10 Сонненберг спрус
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205см, 410см.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136см, 273см, 410см.
Опис H2415 ST10 Сонненберг спрус. Овој декор е инспириран, од смреката како тип на дрво. Убавината ја добива од рустикалниот дизајн со изразени годови и чворови, и детали кои изгледаат како избледени со креда. Одлично се вклопува во комбинација со темно сиви тонови ,светли нијанси на беж и декори како минерален малтер и цемент.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 38мм
Кант 43/1.5, Оригинална меламинска кант трака
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.