Име H3012 ST22 Coco Bolo
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3012 ST22 Coco Bolo. Егзотичниот вид Coco Bolo е со истакнати и впечатливи темни годови контраст на светлата основна боја. Линеарноста е дополнително нагласена со структурата ST22 Deepskin Linear. Овој декор е одличен кога има потреба од нагласување на хоризонталните форми. Лесно се комбинира со темнокафени тонови како и со унидекорите со интензивна боја како црвена и зелена.
Структура ST22 Deepskin Linear
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
8070 H3012 ST22 Coco Bolo 18mm 5.793 ден. по ком.