Име H3133 ST12 Truffle Brown Davos Oak
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис H3133 ST12 Truffle Brown Davos Oak. Основната боја на овој декор е топло кафен тон. Декорот носи мноштво нијанси на бои, од многу темни, речиси црни елементи до светли нијанси на порите. Затоа овој даб изгледа одлично во бројни комбинации, првенствено со светли уни декори и бело, крем или кашмир сиви декори. На површината ST12 Omnipore Matt дава пријатна мекост.
Структура ST12 Omnipore Matt
Дебелина 38mm
Кант 43/1.5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.