Име H3146 ST19 Beige Grey Lorenzo Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3146 ST19 Beige Grey Lorenzo Oak. Ова е декор кој се одликува со едноставна елеганција со светли пори и темни пукнатини. Овие детали создаваат динамика која е погодна за комбинирање со светли и темни декори. Структурата ST19 Deepskin Excellent создава природност како визуелно така и надопир.
Структура ST19 Deepskin Excellent
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91223 H3146 ST19 Beige Grey Lorenzo Oak 18mm 7.084 ден. по ком.