Име OPL H3149 TM37 Smoked Riffian Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал оплеменета иверица
Опис H3149 TM37 Smoked Riffian Oak Со своите елементи како природни пукнатини и текстура, како и изгледот на споени дрвени даски овој декор го следи трендот на PureNature. PerfectSense Matt лакираната површина синхронизирана со структурата TM37 Feelwood Rift Matt заедно создаваат автентичен изглед до совршенство.Темните споеви и пукнатините лесно се комбинираат со црните и многу темните репродукции на камен. Отпорноста на отпечатоци од прсти го прави овој декор уште поатрактивен за употреба и примена на секакви површини.
Структура TM37 Feelwood Rift Matt
Дебелина 18.6mm
Кант 23/1mm
Напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се добие и половина табла 280x103cm или 140x207cm
Шифра Опис Цена
93295 H3149 TM37 Smoked Riffian Oak 18,6мм 17.385 ден. по табла