Име H3154 ST36 Dark Brown Charleston Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3154 ST36 Dark Brown Charleston Oak. Има интензитет на боја што наликува на орев. Крајната природност на оваа репродукција се одликува од впечатливите поместувања од посветли до потемни области. Површината на ST36 Feelwood Brushed, овој декор го прави да изгледа како свежо брусена, рачно изработена површина.
Структура ST36
Дебелина 18.6mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
6544 H3154 ST36 Dark Brown Charleston Oak 18.6mm 9.580 ден. по ком.