Име H3157 ST12 Vicenza Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3157 ST12 Vicenza Oak. Овој декор е елегантна репродукција на класичниот даб со упадливи годови. Дискретната игра помеѓу бојата и благите примеси на сива создава модерен изглед. Структурата ST12 Omnipore Mattму додава природност во изгледот.
Структура ST12 Omnipore Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91177 H3157 ST12 Vicenza Oak 18mm 6.433 ден. по ком.