Име H3170 ST12 Natural Kendal Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3170 ST12 Natural Kendal Oak. Оваа серија се одликува со нивниот елегантен, но природен изглед. Декорот е генерално линеарен и содржи природни карактеристики. Природата на овој декор дава неколку мали чворови по целата површина. Природната боја треба да ја пренесе природноста на необработено дрво. Структурата ST12 Omnipore Matt на декорот му дава природен изглед.
Структура ST12 Omnipore Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
7279 H3170 ST12 Natural Kendal Oak 18mm 6.433 ден. по ком.