Име H3190 ST19 Anthracite Fineline Metallic
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3190 ST19 Anthracite Fineline Metallic. Распоредот на линиите на овој мотив не е строго линеарен, повеќе е неправилен поради што создава одредена разиграност во просторот. Покрај елегантниот изглед, седефастиот пигмент додава живост која е дополнително нагласена со структурата ST19 Deepskin Excellent.
Структура ST19 Deepskin Excellent
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91180 H3190 ST19 Anthracite Fineline Metallic 18mm 7.084 ден. по ком.