Име H3192 ST19 Brown Fineline Metallic
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3192 ST19 Brown Fineline Metallic. Елегантните линии кои се јавуваат по овој декор му даваат природен изглед. Додека пак комбинацијата помеѓу темно кафената боја и седефастите пигменти го нагласува елегантниот изглед. Структурата ST19 Deepskin Excellent го нагласува природниот изглед.
Структура ST19 Deepskin Excellent
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91181 H3192 ST19 Brown Fineline Metallic 18mm 7.084 ден. по ком.