Име H3303 ST10 Natural Hamilton Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3303 ST10 Natural Hamilton Oak. Овој декор е многу автентичен благодарение на впечатливата темна позадина и чворови од една страна и класичната природна боја од друга страна. Мотивот на декорот е базиран од подни облоги, во дизајнот на мебел, исто така, остава впечаток на цела табла. Овој декор веќе е докажан во дизајнот на мебел, и во комбинација често се користи чисто бела како смирувачки контраст. Исто така, е дизајниран да создава големи површини во внатрешна декорација, бидејќи впечатливите мотиви не се повторуваат премногу често благодарение на XL формат. Структурата ST10 Deepskin Rough на декорот му дава автентичност, но останува визуелно ненаметлива.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2; 54/2
Шифра Опис Цена
6548 H3303 ST10 Natural Hamilton Oak 18мм 6.433 ден. по табла