Име H3309 ST28 Sand Gladstone Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3309 ST28 Sand Gladstone Oak Се одликува со многу автентичен изглед со класични дабови годови. Мотивот на длабоко четкано дрво дополнително ја нагласува синхронизираната површина на СТ28 Feelwood Nature. Благодарение на тоа, во широкиот спектар на примена, може да се постигне впечаток на масивно дрво со целосно автентичен изглед. Природна боја на овој декор е погодна за безброј примени и можни комбинации.
Структура ST28 Feelwood Nature
Дебелина 18.6 mm
Кант 23/04; 23/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5316 H3309 ST28 Sand Gladstone Oak 18.6 mm 10.990 ден. по ком.