Име H3326 ST28 Grey-Beige Gladstone Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3326 ST28 Grey-Beige Gladstone Oak Овој декор се одликува со многу автентичен изглед на класичен декор од даб. Мотивот на длабоко четкано дрво дополнително ја нагласува синхронизираната површина на СТ28 Feelwood Nature. Благодарение на тоа, во широкиот спектар на примена, може да се постигне впечаток на масивно дрво со целосно автентичен изглед. Модерената боја сива-беж е идеалена за комбинирање со сите сиви тонови.
Структура ST28 Feelwood Nature
Дебелина 18.6mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
6126 H3326 ST28 Grey-Beige Gladstone Oak 18.6mm 10.990 ден. по ком.