Име H3330 ST36 Natural Anthor Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3330 ST36 Natural Anthor Oak. Рустичен декор на даб кој остава впечаток на грубо четкана површина заради структурата ST36 Feelwood Brushed. Заради природната боја овој декор изгледа автентично со децентен ефект на старински изглед. XL форматот на фолијата додава на вредност заради неповторувачкиот мотив.
Структура ST36 Feelwood Brushed
Дебелина 18.6mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91182 H3330 ST36 Natural Anthor Oak 18.6mm 9.580 ден. по ком.