Име H3331 ST10 Natural Nebraska Oak
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3331 ST10 Natural Nebraska Oak. Декор кој изгледа многу грубо и дотрајано. Природната боја делува топло и не изгледа премногу тешко за модерни комбинации. Структурата ST10 Deepskin Rough дава визуелно груба дрвена површина која создава автентиност при допир.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 18mm; 25mm
Кант 23/04; 23/08; 28/08; 28/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5878 H3331 ST10 Natural Nebraska Oak 18mm 6.828 ден. по ком.
3131 H3331 ST10 Natural Nebraska Oak 25mm 8.410 ден. по ком.