Име H3403 ST22 White Mountain Larch
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3403 ST22 White Mountain Larch. Длабоко четкано дрво што оддава впечаток на меко дрво. Тоа потекнува од структурата ST22 Deepskin Linear која со своите мат и сјајни сегменти создава интеракција меѓу боите.
Структура ST22 Deepskin Linear
Дебелина 18.6mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91183 H3403 ST22 White Mountain Larch 18.6mm 11.556 ден. по ком.