Име H3404 ST38 Brown Mountain Larch
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3404 ST38 Brown Mountain Larch. Благодарение на природната боја со своите светли и темни делови оддава впечаток на вистинско дрво. Впечатокот на длабоко четкано дрво го создава структурата ST38 Feelwood Pinegrain.
Структура ST38 Feelwood Pinegrain
Дебелина 18.6mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91184 H3404 ST38 Brown Mountain Larch 18.6mm 11.556 ден. по ком.