Име H3408 ST38 Thermo Brown Mountain Larch
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3408 ST38 Thermo Brown Mountain Larch. Длабоко четканата површина остава впечаток на меко дрво. Тоа потекнува од структурата ST38 Feelwood Pinegrain која благодарение на мат и сјајните сегменти создава дополнителна интеракција на боите. Овој декор потсеќа на термичко обработено дрво и одлично соодветствува со црни декори.
Структура ST38 Feelwood Pinegrain
Дебелина 18.6mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91185 H3408 ST38 Thermo Brown Mountain Larch 18.6mm 10.990 ден. по ком.