Име H3430 ST22 White Aland Pine
Димензии 2800х2070мм
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал оплеменета иверица
Опис H3430 ST22 White Aland Pine. Овој декор е изграден од вешта игра помеѓу фино четкани линии и чворови кои се сретнуваат по целата површина, но сепак не делуваат премногу упадливо и необично. Структурата ST22 Deepskin Linear му дава на овој декор природен изглед.
Структура ST22 Deepskin Linear
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
7083 H3430 ST22 White Aland Pine 18mm 6.433 ден. по ком.