Име H3433 ST22 Polar Aland Pine
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3433 ST22 Polar Aland Pine. Овој декор е многу светла верзија на дрво па затоа често може да ги заменува светлите унидекори. Структурата ST22 Deepskin Linear му дава природен изглед.
Структура ST22 Deepskin Linear
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91186 H3433 ST22 Polar Aland Pine 18mm 6.433 ден. по ком.