Име H3450 ST22 White Fleetwood
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3450 ST22 White Fleetwood. Декор кој представува меко дрво. И покрај посебните бои кои се во преден план, декорот зрачи со природност благодарение на дискретно обрабените годови. Белата боја е студена и неутрална, така што може да се комбинира со многу бои. Површината ST22 Deepskin Legno ја нагласува линеарноста на декорот и му дава природност.
Структура ST22 Deepskin Linear
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
6006 H3450 ST22 White Fleetwood 18mm 6.433 ден. по ком.