Име H3451 ST22 Champagne Fleetwood
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3451 ST22 Champagne Fleetwood. Овој декор остава впечаток на меко дрво. И покрај посебните бои кои се во преден план, декорот е извонредно природен благодарение на дискретно обработените годови. Шампањ е декор во елегантна и модерна беж боја со сиви елементи кои наметнуваат модерни комбинации со сиви декори и репродукции на материјал. Структурата ST22 Deepskin Legno ја нагласува линеарноста на декорот и му дава природност.
Структура ST22 Deepskin Linear
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
6011 H3451 ST22 Champagne Fleetwood 18mm 6.433 ден. по ком.