Име H3453 ST22 Lava Grey Fleetwood
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3453 ST22 Lava Grey Fleetwood. Овој декор е претставник на дрво од редот на четинари. И покрај посебната боја која е во прв ред на овој декор, природноста на неговиот карактер е поради малиот број праволиниски годови. Ова е стилска, топло сива боја која нагласува малку црвеникава нијанса слична на бакар и нуди можност за комбинации со овие видови бои и материјални репродукции. Структурата ST22 Deepskin Linear поддржува праволиниски карактер и му дава мотив на овој декор на дополнителна природна компонента.
Структура ST22 Deepskin Linear
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
6005 H3453 ST22 Lava Grey Fleetwood 18mm 4.943 ден. по ком.