Име H3700 ST10 Natural Pacific Walnut
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3700 ST10 Natural Pacific Walnut. Декорите од оваа серија се модерни декори од орев кои со своите темни нијанси и чворови го следат трендот кон повеќе природност и кон класично- елегантни видови на дрво. Декорот не само што изгледа рапаво, таков е и на допир, поради структурата ST10 Deepskin rough. Светлата боја на Natur декорот е модерна верзија на орев за дневна или спална соба.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 18mm; 25mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 28/08; 28/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5786 H3700 ST10 Natural Pacific Walnut 18мм 6.460 ден. по ком.
5458 H3700 ST10 Natural Pacific Walnut 25мм 8.042 ден. по ком.