Име H3702 ST10 Tobacco Pacific Walnut
Димензии 2800x2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3702 ST10 Tobacco Pacific Walnut. Декорите во серијата ореви Пацифик се модерни декори од орев кои со своите темни делови и чворови го следат трендот кон повеќе природност и во класично елегантни видови на дрво. Декор не само што изгледа солидно, туку и на допир се доживува истиот впечаток поради структурата ST10 Deepskin Rough. Верзијата Табак е класична боја погодна за дневна или спална соба
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08
Шифра Опис Цена
6979 H3702 ST10 Tobacco Pacific Walnut 18mm 6.460 ден. по ком