Име H3710 ST12 Natural Carini Walnut
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3710 ST12 Natural Carini Walnut. Ова е модерна верзија на класичниот орев. Заради живописниот изглед овој декор е погоден за мали површини со што сепак создава разиграност во просторот. Во комбинација со сивите унидекори создава современ изглед на внатрешниот простор.
Структура ST12 Omnipore Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91187 H3710 ST12 Natural Carini Walnut 18mm 6.460 ден. по ком