Име H3730 ST10 Natural Hickory
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис H3730 ST10 Natural Hickory. Има малку посветли пори, кои му даваат голема длабочина. Покрај тоа, во оваа репродукција е задржана игра со бои типична за овој тип дрво. Во оваа боја, декорот изгледа речиси како даб, така што може да се употреби во комбинации кои користат даб.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 38mm
Кант 43/1,5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.