Име H3730 ST10 Natural Hickory
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3730 ST10 Natural Hickory. Има малку посветли пори, кои му даваат голема длабочина. Покрај тоа, во оваа репродукција е задржана игра со бои типична за овој тип дрво. Во оваа боја, декорот изгледа речиси како даб, така што може да се употреби во комбинации кои користат даб.
Структура ST10 Deepskin Rough
Дебелина 18mm/ 25mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 28/08; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
6010 H3730 ST10 Natural Hickory 18mm 6.460 ден. по ком.
91683 H3730 ST10 Natural Hickory 25mm 8.042 ден. по ком.