Име H3734 ST9 Natural Dijon Walnut
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис H3734 ST9 Natural Dijon Walnut. Темните линии на овој декор му даваат посебен изглед на орев. Впечатливиот изглед привлекува погледи во класичните примени. Во комбинација со светли тонови, дури и со бела боја, изгледа модерно. Со темни или речиси црни бои прави модерни комбинации. Структурата ST9 Smoothtouch Matt му дава мекост и природен изглед на дрво.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
6008 H3734 ST9 Natural Dijon Walnut 18mm 5.998 ден. по ком.