Име Hack – Жичена корпа
Финиш Црна
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал челик
Опис Жичената корпа е дизајнирана да ја складира облеката како фиока во плакарите и соблекувалните на Hack. Тоа е совршено решение за склопување заедно со рамката за извлекување Hack и за правење комбинации со различни додатоци. Достапен е за модули од 600, 800 и 900 mm. Многу лесно се монтира, бидејќи има пластични делови за безбедно прицврстување на фиоката на рамката, со иста боја. Изработен е од челик со текстура обоена завршница во црна боја.Рамката на извлекување не е вклучена во цената