Име Hack – Метална полица со прегради
Финиш Црна
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал метал
Опис Hack – Металната полица е дизајнирана да складира облека и предмети како фиока во плакарите и соблекувалните . Тaа е совршено решение за склопување заедно со ramkata за извлекување Hack и за правење комбинации со различни додатоци, како на пример со корпата за организатор. Достапен е за модули од 600, 800 и 900 mm и е многу лесен за инсталирање, само ставете ja полицата на врвот на рамката. Hack полицата има челични прегради кои се прикачени на неа, благодарение на магнетната лента на нејзината основа. На овој начин, разделувачите може да се наредат вертикално или хоризонтално за да генерираат различни композиции во зависност од употребата на фиоката, на пример како полица за чевли.Рамката на извлекување не е вклучена во цената.