Име Hack – Сет 7/1 држачи за панталони
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал алуминиум / пластика
Опис Држачите за панталони за плакарите и соблекувалните се дизајнирани да висат панталони или облека. Тие се совршено решение за склопување заедно со рамката за извлекување Hack и за правење комбинации со различни додатоци. Тие се исто така многу лесни за монтирање, само ставете ги држачите на врвот на рамката. 7 држачи се испорачуваат за закачување на панталоните. Изработени се од алуминиум со пластична облога, со текстура обоена завршница во црна боја.Рамката на извлекување не е вклучена во цената.