Име HERCULES огледало за бања со лед осветлување
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Стакло
Напомена Квадратно огледало за бања со предно ЛЕД светло (4000K). Систем против замаглување: отпорно на влажност и капки од вода. Висина: 800mm Ширина: 600mm Дебелина на огледало: 4mm Лесна монтажа
Шифра Опис Цена
92534 HERCULES огледало за бања со фронтално лед осветлување 800x600mm 15627 ден. по ком.