Име HIDE 0094
Димензии L=90mm; L=180mm
Финиш Бела мат / Црна Мат / Брусен челик
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Замак
Опис HIDE 0094 е вкопана рачка за мебел, со едноставен и минималистички изглед. Токму поради тоа, оваа рачка е совршен избор за мебел со едноставен и практичен дизајн. Достапна е во црн и бел финиш.
Шифра Опис Цена
7829 HIDE 0094 90mm, Бела мат 337 ден. по ком.
7831 HIDE 0094 90mm, црна мат 337 ден. по ком.
90200 HIDE 0094 180mm, црна мат 389 ден. по ком.
90199 HIDE 0094 180mm, Бела мат 412 ден. по ком.
90990 HIDE 0094 90mm, брусен челик 324 ден. по ком.
90991 HIDE 0094 180mm, брусен челик 364 ден. по ком.
92830 HIDE 0094 90mm, брусена златна 348 ден. по ком.
92831 HIDE 0094 180mm, брусена златна 426 ден. по ком.