Име HOLLOW 0073
Димензии Ø40mm
Финиш ZP1 Хром мат / ZM2 Црна мат
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Замак
Структура HOLLOW 0073 рачката спаѓа во серијата на вкопани рачкина Viefe®, создадена за лизгачки врати и парчиња мебел каде нема простор за дополнителни испакнати површини. Едноставна, практична и ергономична за употреба. Идеална намена има како за канцелариски мебел, така и за детски соби. Hollow рачката со својата идеална геометриска форма е одличен декоративен избор. Достапна е во хром мат финиш.
Шифра Опис Цена
7349 HOLLOW 0073, хром мат 202 ден. по ком.
90644 HOLLOW 0073, Црна мат 219 ден. по ком.

Category: