Име InLine XL
Производител Hettich
Потекло Германија
Опис Систем на плакар со горно водење; Интегрирано меко затворање при отворање и затворање; Максимум тежина на врата до 60 kg; Дебелина на врата 16 – 25 mm; Максимум препорачана висина на врата 2600 mm; Ширина на врата 750 – 2000 mm; При отворање вратите се преклопуваат; Подесување на висина, преклоп и навалување на вратата.